JellyPages.com

Friday, 27 April 2012

tahap kesabaran aku ada batasnya kawan =)

hui perempuan , ke nak suruh aku panggil kau betina ? kau fikir kau dah bagus ke . sedar diri sikit kalau nak cakap orang . sekurang kurangnya aku sedar sape diri aku . kau fikir kawan kau semua tuh suka ke kawan dengan betina selfish macam kau ! jangan perasan diri kau tuh perfect sangat ok . makin lama makin menyampah aku tnguk kau , dengan perangai gedik kau , dengan perangai jerit kau sumpah aku benci kenal kau dan aku menyesal kenal kau . aku tahu kelemahan kau . kau tak boleh hidup tanpa kawan kan . cuba lah fikir perasaan diaorang jugak . kalau bertudung tapi hati busuk baik tak payah ok . jangan jadi hipokrik boleh kan . kau nak kutuk aku face to face lah . kau fikir aku takut dengan kau . kau gaduh dengan aku sebab laki baik tak payah lah doh ! untuk pengetahuan kau aku dengan dia kawan n sampai bila bila aku jadi kawan dia . kau dah putus kan dengan dia so ape hak kau nak marah aku ? . jadi orang jangan nak perasan sangat eh . sori to say . what the hell lahh !!

Friday, 20 April 2012

jEaLoUs !



cuba korang tengok tajuk dekat atas tuh . merepek jelah aku nie . aku dengan dia  sebenarnya
 hanya kawan tapi perasaan aku anggap dia lebih dari kawan . susah oww dpat perasaan macam nie . cepatlah perasaan nie hilang . aku dah tak sanggup tahu nak tahan . kau dah tahu kan perasaan aku tapi kau still anggap aku nie kawan kau . aku tak kesah kalau kau tak hargai aku atau menyesal kenal dengan aku . oke aku tahu itu kenyataan yang harus aku terima . tapi mengambil masa yang lama untuk aku hilangkan perasaan nie . tapi macam mana aku nak hilangkan perasaan ni kalau setiap hari aku jumpa kau . aduhhhh ! aku tak kesah kalau kau fikir aku ni perigi cari timba ke o papelah . yang aku tahu aku dah jujur dengan kau . ok aku sayang kau kawan . terima kasih sebab jadi kawan aku . k bhai =='

hArGaILaH !



tenguk ayat dekat atas tuh . tapi tak semua orang menghargai cinta kan . k bhai . peace (Y)

#Awak , Awak , Kadang-kadang uh , bile kite kawan dengan someone uh , Tanpa kite sedar perasaan suke/sayang timbul kat die .. Sebab tuh dari kawan tukar jadi lebih dari kawan kan kan ??#


(semuaorangtakpernahmenghargaicintaaku)

Wednesday, 18 April 2012

PeLiK tApI kEnYaTaAn !



ok . aku pelik sebab aku dapat rasa macam aku rapat dengan kau . padahal kita just jumpa 4 hari n then mesej . tu pun gunakan perkataan kau aku kan .tapi asal lah perasaan aku dekat kau lebih dari kawan . aku mintak maaf sangat sangat dekat kau sebab ada simpan perasaan . aku tahu aku dengan kau hanya kawan and sampai bila bila jadi kawan . aku tahu aku tak kan dapat memiliki kau . aku dah cuba na hilangkan perasaan tuh tapi aku tak boleh sebab bila aku rapat dengan kau mesti ad perasaan yang timbul . saya mintak maaf kawan =( . 

Sunday, 15 April 2012

sOrRy YoU hAvE To wAIT fOr mE !




kesian dekat kau kawan kena tunggu aku . mintak maaf kalau kau bosan ke penat ke . papepun terima kasih dah teman aku . sabtu dan ahad kita keluar sama sama . wow ! tak ku sangka tak ku duga lah kawan . hahahah :D . SUMPAH aku gembira gila gila dapat keluar dengan kau . tapi kita tak boleh selalu keluar sebab .... kau tahu lah kan sebab apa . =) . daripada ramai ramai kawan kita kan tapi kita je still sama macam dulu . aku berharap hubungan kawan kita kekal sampai bila bila kan . ok aku penat nak menaip . bhai kawan . sayang kau lah !!

Saturday, 14 April 2012

HaPpY DeNgAn kAu !




hari ini aku happy dapat keluar dengan kau kawan . dah lama kita tak keluar kan . papepun terima kasih sebab kau sudi keluar dengan aku . terima kasih dah gembirakan aku . terima kasih banyak banyak . aku hargai kau :) . sayang kau lah kawan . peace (Y) . babai friend (^_^) .

Friday, 13 April 2012

MeNyEsAL !



AKU SAYANG KAU LAHHH !! SUMPAH AKU TAK TAHU MACAM MANA NAK LUPAKAN KAU . PLEASE HADIR BALIK DALAM HIDUP AKU . AKU PERLUKAN KAU . AKU MENYESAL DENGAN KEPUTUSAN AKU . AKU RINDU DEKAT KAU . SAYANG KAU SANGAT SANGAT :'(

Thursday, 12 April 2012

LuPAkAn KiSAh LAmA !



lupakan kau adalah yang terbaik untuk diri aku daripada aku kecewa . mulakan hidup baru tanpa kau . tapi mengambil masa yang lama untuk lupakan kau . but aku tak tahu lah perasaan kau macam mane . mybe kau dah lupakan aku kan . tak apa aku terima . kbhai .

Wednesday, 11 April 2012

It's OvEr kN AwAk !

                       


awak . saya mintak maaf . saya tahu saya salah . saya sayang awak , saya rindu awak . sori sebab dah buat keputusan yang menyakitkan hati saya  s
endiri o hati awak . saya tak nak tinggalkan awak , tapi saya terpakse awak . saya tak sanggup nak jadi macam nie terus . saya tak boleh tipu perasaan saya . awak , saya nak awak tahu SAYA SENTIASA SAYANG DEKAT AWAK . saya harap awk tak lupekan saya walaupun kita dah jadi KAWAN . saya RINDU awk :'( . saya nak kembali dengan awak . tapi saya malu na cakap . sekarang baru saya tahu hidup saya sunyi tanpa awak sayang . saya menyesal buat keputusan yang terburu buru . saya nak awak balik b . hmm lagu dekat atas tuh khas untuk awak b . bye sayang .

Tuesday, 10 April 2012

MENANGIS PASAL KAU ='(



semalam kau cakap nak mesej aku kan . so aku tunggu lah kau punya text but langsong tak ada . if kau dah tak nak mesej aku cakap jelaa . aku pun tak tahu kenape tetiba air mata aku mengalir bila aku teringat pasal kau . kau tahu kan aku sayang kau tapi kau tolonglah faham perasaan aku . aku nie lain . aku bukan awek kau . cuba lah kau berlaku adil . perasaan aku selalu fikir lain pasal kau . sekarang ni mane kau ==' . tak apalah if kau dah lupakan aku , aku terima . terima kasih sebab sudi hadir dalam hidup aku walaupun sekejap . aku hargai . terima kasih awak sebab dah kecewakan saya . k lah bhai .

SPEND TIME TOGETHER =))



hoi hoi . hari tuh kan aku keluar dengan si dia . best gile . aku sayang dia sebab dia nie laen dengan lelaki yang pernah aku kenal . dia ni caring sangat . bila aku majuk je mesti dia pujuk aku . hari tuh dia pegang tangan aku . hee best . thanks ye sayang . papepun thanks sebab sudi keluar dengan aku . aku hargai sangat sangat . please jangan tinggalkan aku ok . insyallah aku akan bertahan dengan kau . khas untuk kau sayang . babai .

Saturday, 7 April 2012

AKU SAYANG KAU !



tengok dekat atas tuh . dah tahu kan story apa aku na cerita . oke sekarang aku rasa sedih sangat . aku sayang kau tapi aku tahu aku takkan memiliki kau . aku tahu aku tak patut rasa macam ni kn . sumpah ! aku memang cemburu . aku tahu kau sayang aku tapi aku tak tahu sama ada kau ikhlas ke tak . aku mintak maaf kalau aku masih ragu ragu dengan kau . aku sedih bila aku dapat tahu pasal tuh . mungkin aku pun akan jadi macam tuh kan :'(. sori sangat sangat aku tahu aku tak ada hak nak halang kau . aku sedar diri aku ni siapa ok .

(akusayangkausangatsangat)

# please jangan tinggalkan aku #