JellyPages.com

Thursday, 31 May 2012

FeEl iN lOvE ( ^_^ )





assalamualaikum . hey korang . hari ini aku nak cerita pasal si dia yang menarik perhatian aku :) . dulu aku dengan dia hanya kawan tapi sekarang lain pulak jadinya . sebelum ni perasaan aku dekat dia memang lebih dari kawan tapi aku tahu yang aku tak kan dapat memiliki dia tapi sekarang perasaan aku dekat dia berbunga bunga . hahah . sebab sekarang dia dah jadi hak aku maksudnya kitaorang dah COUPLE . aku bahagia sangat dapat kenal dengan dia . dia baik sangat dengan aku . awak , saya mintak maaf kalau saya tak boleh jadi yang sempurna untuk awak . saya harap awak boleh terima saya seadanya tau :') . terimakasih sebab awak muncul dalam hidup saya dan memberi saya cinta awak <3 . awak saya nak awak tahu saya sayang awak sangat sangat . terima kasih sebab selalu ada disisi saya =)


                                                                                              SAYANG AWAK BIEY <3

Sunday, 27 May 2012

AkU mEnJuMpAi SeSeOrAnG =)





hari ini aku nak cerita pasal seseorang yang aku baru kenal dia melalui facebook :) . aku gembira sangat kenal dengan dia . walaupun kitaorang baru kenal tapi kitaorang rapat sangat seolah olah aku kenal dia dah lama . dia baik sangat dengan aku . tapi kitaorang akan jadi kawan sampai bila bila . itulah kenyataannya ok . takpe aku terima . tapi aku berharap sangat perasaan aku dekat dia jangan melebihi dari kawan . aku dah tak sanggup ok nak tanggung sakit hati . aku harap persahabatan aku dengan dia kekal sampai bila bila . dan untuk awak kawan , saya sayang sangat dekat awak <3 . awak selalu ada di sisi saya . terimakasih sayang =)

Friday, 18 May 2012

BeRuNtUnG aKu DaPaT kEnAl KaU !




hai semua . hari ni aku nak cerita pasal seseorang yang diberi nama NOR ARENEEYSUHADA BINTI ARSHAD . tenguk gambar dia dekat atas tuh . cumil kn :) . aku dah lama kenal dengan dia tapi aku takut nak tegur dia sebab aku dapat tahu yang dia marah dekat aku gara gara aku rapat dengan BF dia . satu hari aku beranikan diri untuk tegur dia . hati aku memang berdebar mase aku nak tegur dia . tapi bila dah lama aku kenal dia ternyata best wooo kawan dengan dia . tapi kitaorang mesra dekat facebook je . aku takut nak tegur dia kalau dekat sekolah . aku pun tak tahu kenape . dia nie susah nak senyum dekat orang yang dia tak kenal  sebab tuh aku takut nak tegur dia . bertuah gile aku sebab dapat kenal dengan dia sebab dia baik , suka bagi orang semangat dan COMEL :) . aku harap dia pun buleh terima aku sebagai kawan dia . terima kasih dah cerita pasal saya dekat blog awak . aku dah mula suka dan sayang dengan kau :) . bhai sayang :* muahhx .

Saturday, 5 May 2012

KeLuAr lAgI !!

Wednesday, 2 May 2012

bEsT fRiEnD fOrEvEr !



hey budak kecik sori aku update blog pasal kau . hee peace Y . actually aku nak bagi tahu korang pasal budak kecik nie . aku SAYANG <3 dia ni owwww ! sebab dia nie faham aku . selalu buat aku gembira :) .  susah nak cari kawan macam dia . beruntung gila aku dapat kenal dia . kalau aku sedih mesti aku cari dia untuk berkongsi cerita . aku suka layan kepale otak dia . hee kiteorang same same bengong . aku berharap sangat dia nie jadi kawan aku sampai bila bila . budak kecik aku nak bagi tahu aku SAYANG kau sampai bila bila <3 . terima kasih sebab sudi jadi kawan aku . aku hargai persahabatan kita =) . NUR AQLIMAH BINTI AZLAN terima kasih banyak banyak <3 sayang ...