JellyPages.com

Saturday, 29 September 2012

WhO Do yOu tHiNk yOu aRe ??



assalamualaikum :)

sekarang aku nak cerita tentang seseorang yang di nama kawan . aku sayang dia sesangat sebab dia baik , first aku kenal dia melalui muka buku dan dari situ kitaorang bertukar number fon . setiap malam dia akan call aku dan setiap malam jugak dia akan nyanyikan lahu untuk aku . aku rasa happy sangat masa tuh sehinggalah pada suatu malam aku webcam dengan dia dan tetiba dia cakap dia ad penyakit yang merbahaya bagi aku tapi aku tak boleh bagitahu . dia cakap penyakit dia dah teruk . tahap 2 . bila aku dapat tahu tentang tuh aku terus menangis dan menangis . aku terfikir kenapa Allah bagi dugaan yang begitu berat ? dan aku tahu setiap ujian yang Allah bagi mesti ad hikmahnya . aku tak suka bila dia cakap mcam seolah olah dia nak tinggalkan aku . aku tana kehilangan kau , aku mengaku memang aku baru kenal kau tapi aku rasa aku dah lama kenal kau sehingga aku takut kehilangan kau kawan :'( .
aku akan selalu ad untuk teman kau dan jaga kau . aku tak akan pernah lupakan kau kawan . aku sangat sayangkn mu :) . (TOLONG JANGAN TINGGALKAN AKU)


GADIS MANGO

Thursday, 20 September 2012

KeLiRu dEnGaN PeRaSaAn sEnDiRi =/



salam readers =)
hai hari nie tetiba aku keliru dengan perasaan aku sendiri . aku pun tatau kenape . perasaan aku berbelah bahagi untuk mencintai dan menyayangi seseorang . aku hanya mampu memberitahunya supaya jangan terlalu berharap dekat aku sebab aku tana dia kecewa dan dituduh memainkn perasaannya . kalau difikirkan balik lebih baik aku kawan dengan dia sebab kawan akan menjadi kawan sampai bila bila tapi bila dia cakap dia suka kn aku , aku rasa bersalah sangat dekat dia . sekarang aku tak tahu nak buat ape . aku perlukan masa untuk berfikir sampai aku jumpe keputusannya . aku harap walau ape pun keputusan aku dia terima dengan redha dan ikhlas =)

GADIS MANGO

Sunday, 16 September 2012

sEaRcHiNg FoR tRuE lOvE :')



ASSALAMUALAIKUM :)
HEY ;)
sila tenguk tajuk dekat atas tuh ye :)
ok now aku nak cerita sikit . aku sekarang nie tengah mencari cinta sejati tapi aku ta penah jumpe . aku selalu jumpe lelaki yang tahu memainkn perasaan perempuan je . susah untuk mencari cinta sejati kan tapi aku berharap aku dapat menemuinya . jangan ungkapkan sayang kalau tidak tahu ape maknenye . aku hanya mampu berserah dan redha dengan ketentuan ilahi :) . susah untuk memiliki hati sesorang yang kita suka kan . terus berusaha mencari cinta sejati :)

GADIS MANGO

Friday, 14 September 2012

So SaD :'(



hey hey lama dah tak update  blog kn . okay hari ni saya nak bercerita pasal ex aku . haa semenjak beberapa hari ni kitaorang asyik gaduh je . act aku tengah sedih . hm aku rasa mybe aku masih sayangkan dia sebab tuh aku jeles bila dia IM dengan pompuan lain . tapi dia ta faham ape yang aku rase . takpelaa kalau kau dah bosan dengan perangai aku cakap jea . better awak cari orang lain kn daripada awak getback ngan saya . terima kasih sebab bagi saya diary awak tentang kita . saya terharu sangat . awak bagi la saya masa supaya saya berubah kepada saya yang dulu dan bukannya yang sekarang , saya tahu saya dah berubah . tapi saya berubah pun disebabkan awak . bila saya dah nak mula sayang awak , awak layan pompuan lain sebab tuh saya mara . saya memang sayangkan awak tapi ta semestinye saya harus memiliki awak kn . thanks sebab dah bagi pinjam lens . saya hargai sangat . kbhai :')

GADIS MANGO