JellyPages.com

Monday, 28 January 2013

sIaPa sAyA Di hAtI AwAk ??



HAI ASSALAMUALAIKUM
who is me ?

awak kenape awak buat saya macam ni ? kenape ? apa salah saya pada awak ?awak saya bukan alat untuk selalu disakitkan . awak mase 26.2 kita terjumpa rite . sumpah saya happy gila masa tuh dapat jumpa awak . hilang rindu . dapat snap gambar sesama pulak tuh . tapi hati saya lagi gembira bila awak cakap awak nak couple dengan saya . hati saya berbunga bunga sanagt masa tuh , saya tak sangke sangat yang awak akan cakap macam tuh dekat saya . start malam tuh saya happy sangat tapi bila keesokannya lain pula jadinya . gembira itu hanya sementara . saya sakit hati dan cemburu tenguk tweet awak dengan jia (ex awak) , awak cakap awak rindu dia yang dulu . habis apa maknanya awak minta couple dengan saya tuh ? saya tak ada mood sebab awak yang buat . awak yang buat saya sakit hati . saya ingatkan awak minta couple dengan saya sebab awak dah boleh lupekan saya but lain pulak jadinya . awak minta couple dengan saya sebab awak nak saya buat supaya awak boleh lupakan ex awak . awak , kalau hati masih sayang memang dah tak boleh buat apa dah . memang itu takdirnya . even saya berusaha tapi kalau hati awak masih dekat dia tak guna jugak kan . bila saya putus asa awak marah tapi bila saya dah usaha apa yang saya dapat ? sakit hati kan . itu je yang selalu saya dapat . saya tak berharap untuk awak faham perasaan saya tapi saya hanya berharap awak hargai saya . jangan buat saya macam tak ada perasaan . saya always cuba untuk faham perasaan awak tapi ... hmm saya harap dengan ketiadaan saya awak bahagia . jagelah diri awak sebab saya tahu lepas ni saya dah tak boleh jaga awak macam selalu . saya terpaksa lost contact dengan awak untuk tidak berharap dengan awak . kalau setiap hari saya contact dengan awak perasaan sayang akan timbul secara perlahan lahan . saya minta maaf kalau selama kita kenal saya ad sakitkan hati awak , lukekan hati awak , kecewakan awak . saya minta maaf sesangat sangat . tidak ada niat sama sekali untuk lakukan semua tuh . Harini awak dah buang relay antara kita kan . takpe sokeylah awak . relay tuh memang tiada maksud papepun bagi awak sebab tuh awak buang kan . thanks sebab selama ni relay tuh hanya ingin jealouskan ex awak . saya mungkin di peralatkan , takpe dah biase dah . saya harap awak dengan dia akan GETBACK semula . AMINN .

KALAU ADA JODOH TAK KEMANA :')TERIMA KASIH MUHAMMAD SYAHIR AZIM SEBAB PERNAH HADIR DALAM HIDUP SAYA WALAUPUN SEKEJAP IA SANAGAT BAHAGIAKAN HIDUP SAYA . SAYA SELALU ANGGAP AWAK KAWAN SAYA SAMPAI BILA BILA :')

KITA HANYA MAMPU MERANCANG TAPI ALLAH YANG MENENTUKAN SEGALANYA



Wednesday, 23 January 2013

IS OVER ;')

HAI ASSALAMUALAIKUM



SEGALANYA TELAH BERAKHIR :'(


aku sedih , aku kecewa , aku merana dan hati aku sakit tetapi dia tak kesah pon . semalam hari last contact dan satu hari dia tak contact aku . kenapa dia sanggup buat aku macam ni ? kenape aku yang kau pilih untuk disakiti . Ya Allah kenapa aku yang kena tanggung semua ni ? aku tak kuat . aku hanya mampu mengalirkan air mata setelah dia menyakiti hati aku . awak kenape awak buat saya macam ni ? saya bukan tunggul awak . dulu masa saya dah putus asa awak bagi saya semangat untuk suruh saya amik hati awak balik . bila saya dah semangat macam ni ke yang patut saya dapat ? awak saya tak kuat .  kenapa awak tak pernah menghargai kehadiran saya ? kenapa salah saya je yang awak nampak tapi salah awak ? awak tak pernah fikir perasaan saya kan . kenapa dulu awak bagi harapan dekat saya kalau awak dah tahu hati awak tak boleh terima saya ? kenape wak ? kenape awak buat saya macam ni ? apa salah saya ? takpelah awak . saya harap awak bahagia lah dengan ex awak jia tuh . saya minta maaf selama ni saya hanya menyibuk dalam hidup awak . saya minta maaf kalau saya ada buat salah . saya harap awak dapat maafkan saya . saya hanya manusia biasa yang pernah membuat silap . assalamualaikum muhammad syahir azim bin rusdan :'(

AKU MANUSIA YANG PUNYA PERASAANYANG INGIN DISAYANGI DAN MENYAYANGIMAHUKAH KAU MENCUBA MENGERTIAKAN KISAH HIDUP KU YANG SEBENAR BENARNYAAPALAH ERTI SEPAKATAN CINTAIA HANYA MELIHAT YANG BAIKNYA SAJATOLONGKAH AKUDAN JAWABLAH AKUsANGGUPKAH KAU MENERIMA KU SEPERTI INI JANGAN SAKITI HATI KU LAGI JANGAN SAKITI DIRIKU LAGIMEMBUAT AKU SEMAKIN TERSIKA DI HIDUPKU INI :'(

AKULAH YANG PERNAH KAU SAKITI !




Friday, 18 January 2013

HoW DaRe yOu :')




HAI ASSALAMUALAIKUM GUYS :')

TODAY I'm fake smile :')
aku nak cerita kisah aku dengan si dia . siapakah si dia ? dia adalah kawan aku yang bernama SYAHIR AZIM . sebenarnya aku keliru sebab aku tak tahu siapa aku pada dia . bila aku tanya macam tuh dia cakap aku kawan dia . ok aku belajar untuk terima yang aku ni kawan dia walaupaun hati aku sudah mempunyai cinta dan sayang terhadap dia . kawan tidak semestinya berhubung kan . tapi dia dah bagi aku harapan dan membuatkan aku berharap pada dia . aku cuba untuk lupakan perasaan tuh dengan tidak whatsapp , call , mesej . but tetiba dia call aku dan bertanya kenape tak mesej dia ? dia cakap aku dah putus ase . dia cakap aku tak pernah amik hati dia . untuk pengetahuan awak saya dah cuba amik hati awak tapi awak pernah cakap yanga awak susah untuk sayang orang kan . saya putus ase disebabkan awak . awak cakap kita kawan . daripada jawapan awak tuh menyebabkan saya putus ase sebab saya tahu kalau saya usaha macam mane sekalipun jawapan dia tetap sama . hanya sebagai kawan kan . kenape awak tak pernah cuba untuk sayang saya ? kenape saya je yang kene dan sentiase faham awak tapi awak tak pernah cuba untuk faham perasaan saya kan ;') takpe saya hanya mampu berharap suatu hari nanti awak akan faham perasaan saya . saya memang tidak sempurna untuk awak . saya tidak boleh jadi apa yang awak nak . saya hanya mampu jadi diri saya yang sebenar . saya tidak mampu untuk menjadii orang lain .maafkan saya kalau saya ada sakitkan hati awak atauupun kecewakan awak . tak ada niat pon dekat hati nak buat macam tuh . saya tahu awak boleh ubah saya :') . saya berharap sangat suatu hari nanti awak jadi milik saya tapi itu semua khayalan yang tiada akhirnya . saya nak awak yang dulu . yang selalu cairkan hati saya . yang selalu ad disisi saya . yang selalu hargai saya . sekarang kalau saya whatsapp pon awak lambat balas . awak dah bebaik kan dengan ex awak . alhamdulillah . saya selalu fikir yang awak akan getback dengan dia dan disebabkan tuh juga saya putus asa . saya sedih sekalipun saya kene terima hakikat yang awak kawan saya . saya mengaku yang saya sangat jealous bila awak tweet dengan jia and dengan perempuan lain sebab saya takut diaorang akan amik hati awak . saya takut sangat kalau diaorang pandai amik hati awak bukan macam saya yang hanya tahu sakitkan hati awak . saya minta maaf awak . takdir yang menentukan . kalau ada jodoh , adalah :') . semoga awak sihat dan bahagia .amin ;')

DIKECEWAKAN DAN DIPERMAINKAN ITULAH AKU ;')