JellyPages.com

Wednesday, 24 April 2013

CiNtA -.-'





TRUE LOVE ??
Hai Assalamualaikum guys .
lama tak update blog . dah berhabuk dah . uhuhk uhuhk
percintaan akan bermula bila adanya someone special dalam hati kita kan ?
aku teringin sangat nak dapatkan cinta tuh dari someone yang aku harap sangat dia jadi imam aku suatu hari nanti . wow berangan angan besar kan ? tapi itulah hakikatnya . aku berkawan dengan dia sudah 4 bulan lebih . tarikh kitaorang masih dalam ingatanku . tapi kenapa sekarang semuanya dah lain ? dah berbeza sangat dengan apa yang aku nak . mungkin dia jadi macam tuh sebab aku abaikan dia kot . fazwa stop fikir negetif ok .aku berharap sangat suatu hari nanti dia jadi milik aku . awak kenapa kita tak pernah ada hubungan yang istimewa ? awak tahu kan saya masih menunggu awak . saya tahu saya perlu sabar kan . ye aku boleh . kenapa awak tak macam dulu yang selalu caring , buat lawak , buat saya gelak dan happykan saya ? teringin nak bermanja manja macam dulu . now masing masing buzy dengan sekolah kan . saya cuba untuk faham awak dan saya harap awak pon akan faham dengan keadaan saya . kalau kita tiada jodoh pon saya harap akan jadi kawan sampai bila2 . awak saya tahu saya hanya kawan awak . sekiranya orang lain boleh bahgiakan awak just move on ok . jangan toleh ke belakang tapi kalau awak sudah dikecewakan awak toleh lah kebelakang sebab saya akan sentiasa ada untuk awak . saya harap awak tak lupekan saya . awak saya rindukan awak sangat2 . bilalah kita boleh jumpe kan . saya nak sangat jumpe awak . saya sayangkan awak dan saya harap awak tak kecewakan saya :') . i miss the moment when i meet you :') . bila saya sudah sayangkan seseorang , bukan mudah untuk saya melupakannya :')