JellyPages.com

Friday, 18 May 2012

BeRuNtUnG aKu DaPaT kEnAl KaU !




hai semua . hari ni aku nak cerita pasal seseorang yang diberi nama NOR ARENEEYSUHADA BINTI ARSHAD . tenguk gambar dia dekat atas tuh . cumil kn :) . aku dah lama kenal dengan dia tapi aku takut nak tegur dia sebab aku dapat tahu yang dia marah dekat aku gara gara aku rapat dengan BF dia . satu hari aku beranikan diri untuk tegur dia . hati aku memang berdebar mase aku nak tegur dia . tapi bila dah lama aku kenal dia ternyata best wooo kawan dengan dia . tapi kitaorang mesra dekat facebook je . aku takut nak tegur dia kalau dekat sekolah . aku pun tak tahu kenape . dia nie susah nak senyum dekat orang yang dia tak kenal  sebab tuh aku takut nak tegur dia . bertuah gile aku sebab dapat kenal dengan dia sebab dia baik , suka bagi orang semangat dan COMEL :) . aku harap dia pun buleh terima aku sebagai kawan dia . terima kasih dah cerita pasal saya dekat blog awak . aku dah mula suka dan sayang dengan kau :) . bhai sayang :* muahhx .

0 comments: