JellyPages.com

Friday, 14 September 2012

So SaD :'(



hey hey lama dah tak update  blog kn . okay hari ni saya nak bercerita pasal ex aku . haa semenjak beberapa hari ni kitaorang asyik gaduh je . act aku tengah sedih . hm aku rasa mybe aku masih sayangkan dia sebab tuh aku jeles bila dia IM dengan pompuan lain . tapi dia ta faham ape yang aku rase . takpelaa kalau kau dah bosan dengan perangai aku cakap jea . better awak cari orang lain kn daripada awak getback ngan saya . terima kasih sebab bagi saya diary awak tentang kita . saya terharu sangat . awak bagi la saya masa supaya saya berubah kepada saya yang dulu dan bukannya yang sekarang , saya tahu saya dah berubah . tapi saya berubah pun disebabkan awak . bila saya dah nak mula sayang awak , awak layan pompuan lain sebab tuh saya mara . saya memang sayangkan awak tapi ta semestinye saya harus memiliki awak kn . thanks sebab dah bagi pinjam lens . saya hargai sangat . kbhai :')

GADIS MANGO

0 comments: