JellyPages.com

Tuesday, 10 April 2012

MENANGIS PASAL KAU ='(



semalam kau cakap nak mesej aku kan . so aku tunggu lah kau punya text but langsong tak ada . if kau dah tak nak mesej aku cakap jelaa . aku pun tak tahu kenape tetiba air mata aku mengalir bila aku teringat pasal kau . kau tahu kan aku sayang kau tapi kau tolonglah faham perasaan aku . aku nie lain . aku bukan awek kau . cuba lah kau berlaku adil . perasaan aku selalu fikir lain pasal kau . sekarang ni mane kau ==' . tak apalah if kau dah lupakan aku , aku terima . terima kasih sebab sudi hadir dalam hidup aku walaupun sekejap . aku hargai . terima kasih awak sebab dah kecewakan saya . k lah bhai .

0 comments: